Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

Foliera din bil

Har ni tröttnat på färgen på er bil eller kanske vill ha ett unikt motiv? Kanske fanns inte färgen ni ville ha på ditt fordon vid uthämtning eller väntetiden var för lång? Då är foliering perfekt för er. Vid en helfoliering är det bara fantasin som sätter gränser. Med ett brett urval på olika kulörer och mönster kan ni enkelt få er bil, båt, mc eller annat fordon att bli unikt och sticka ut bland mängden. Förutom upplyftning av fordonet, ingår ett lager skydd mot lättare repor, enkla stenskott samt ett UV-skydd för lacken under.

Kvalitet spelar roll

Vi på Ditec City/Hisingen har flera års erfarenhet inom branschen och arbetar med känsla, noggrannhet och finess för att ständigt bli bättre på det vi gör. Vi är ett växande varumärke med öga för kvalité, hållbarhet och resultat. Vårt mål är att ni som kund ska känna er trygga samt nöjda med ert val av foliemontör.För att uppnå högsta kvalité har vi valt att enbart arbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering/foliering, så som 3M, Avery Dennison, Inozetek, Oracal, Hexis med mera. Detta för att ni som kund ska få det bästa och mest hållbara på marknaden.

Vi använder Premiumshield®

Premiumshield® är den perfekta skyddsfilmen för alla ytor. Det är en produkt av både avancerad kemi, teknik och branscherfarenhet. Produkten har ett beprövat alifatiskt polyuretanhartsgenomskinligt lager som har testats till det yttersta över hela världen med resultat som gång på gång bevisar att våra produkter är en av de kraftfullaste skyddsfilmerna på marknaden. vår produkt Premiumshield®elite har en självläkande förmåga och högt fläckmotstånd. Vi är tillräckligt säkra på kvaliteten för att erbjuda full livstidsgaranti*. Premiumshield® har fått godkänt att monteras på nya fordon på fabriksnivå över hela världen.

Bild