Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

Rekonditionera din bil

En rekonditionering innebär en noggrann rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Den kan även öka livslängden och värdet på bilen. Vi på Allt Recond har olika rekonditioneringspaket beroende på bilens skick. I samråd och konsultation med dig som kund strävar vi att alltid erbjuda bästa möjliga behandling.

Processen inkluderar följande steg

  1. Bilen avfettas.
  2. Fälgarna rengörs noggrant.
  3. Bilen spolas av med högtryck.
  4. Tvätt av motorutrymme.
  5. Tvätt och rengöring mellan dörrarna.
  6. Avtorkning.

Utvändig rekond

Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt alkaliskt avfettningsmedel och tvättas sedan grundligt så att bilen blir riktigt ren. Lacken maskin poleras med ett polermedel som anpassas efter lackens skick så att repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstren putsas, gummilister och däcksidor behandlas. Eventuella stenskott lagas om du hjälper oss med originalfärg.

Invändig rekond

Bilen dammsugs i kupé och bagageutrymme. Fönstren putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.

Bild
Bild