Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

Välkommen till Ditec i Sisjön

Välkommen till Ditec i Sisjön - ditt bästa val när det gäller bilvård och biltvätt i området.

Vi är ett erfaret och pålitligt företag som erbjuder högkvalitativa tjänster för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi förstår att din bil är viktig för dig och därför är det viktigt för oss att du känner dig trygg när du lämnar den i vårt händer. Våra professionella och välutbildade medarbetare arbetar hårt för att säkerställa att din bil får den bästa möjliga vården och service.

När du väljer Ditec i Sisjön kan du vara säker på att du får den mest omfattande och effektiva behandlingen som finns. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att ta hand om din bil, inklusive biltvätt, polering, lackskydd, fönsterputsning, motorrengöring och mycket mer. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge din bil den bästa möjliga vården och skyddet mot väder och vind. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande bilvårdslösning, från enkel tvättning till en komplett behandling som skyddar din bil mot korrosion och andra skador. Vi vet också att din tid är värdefull, därför erbjuder vi snabba och effektiva tjänster som ger dig möjlighet att snabbt få din bil i toppskick igen. Vi erbjuder flexibla tider för bokning och du kan alltid lita på att vi är här för att hjälpa dig när det passar dig bäst.

Så om du vill ha den bästa möjliga vården för din bil, välj Ditec i Sisjön. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken. Kontakta oss idag för att boka din nästa biltvätt eller bilvårdsbehandling.

Våra tjänster

Lackskydd

  • Ditec® Original - Detta är Ditecs ursprungliga lackskydd och ger en hållbar barriär mot yttre påverkan som UV-strålning, smuts och insekter. Det skyddar bilens lack och gör den enklare att rengöra.
  • Ditec® Ceramic Light - En avancerad keramisk beläggning som ger ett extra lager av skydd mot repor och skador, samt ger en fantastisk glans och lyster till bilens yta. Det ger också en hydrofob effekt, vilket innebär att vatten pärlar och rinner av ytan istället för att stanna kvar och orsaka märken.
  • Ditec® Ceramic Ultra - En högpresterande keramisk beläggning som ger ännu mer skydd och hållbarhet än Ceramic Light. Det ger också en extremt hård yta som skyddar mot repor och skador, och ger en utmärkt glans och lyster.
  • Ditec® Ceramic Plus - En nyare produkt från Ditec® som kombinerar det bästa av Original och Ceramic Light. Det ger en hållbar lackskydd med den extra fördelen av keramisk teknik för ökad skydd och glans.