Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

Foliera din bil

Stenskott är ett vanligt problem för bilar. De kan orsaka repor, bucklor och till och med skador på lacken. Stenskottsfoliering är ett effektivt sätt att skydda din bil från dessa skador.

Här är några anledningar till varför du bör använda stenskottsfoliering:

Skyddar din bils lack. Stenskottsfolien är tillverkad av en slitstark plast som kan absorbera stötar från stenar och andra föremål. Detta kan hjälpa till att förhindra att repor och bucklor uppstår på din bils lack. Ökar bilens värde. En bil med stenskottsfoliering ser nyare och fräschare ut än en bil utan. Detta kan öka bilens värde vid en försäljning.Ger din bil ett unikt utseende. Stenskottsfoliering finns i ett brett utbud av färger och mönster. Detta gör att du kan ge din bil ett unikt utseende. Stenskottsfoliering är ett bra investering om du vill skydda din bil från skador. Det är ett enkelt och effektivt sätt att hålla din bil i gott skick i många år framöver.

När ska du använda stenskottsfoliering?

Stenskottsfoliering kan användas på alla bilar, oavsett ålder eller skick. Det är dock särskilt fördelaktigt att använda på nya bilar. Stenskottsfoliering kan hjälpa till att skydda din nya bils lack från repor och bucklor som kan uppstå i den dagliga användningen.

Om din bil redan har repor eller bucklor kan stenskottsfoliering också hjälpa till att skydda dessa skador från att förvärras.

Kvalitet spelar roll

Vi på Ditec Hisinge/AMG Center Sisjön har flera års erfarenhet inom branschen och arbetar med känsla, noggrannhet och finess för att ständigt bli bättre på det vi gör. Vi är ett växande varumärke med öga för kvalité, hållbarhet och resultat. Vårt mål är att ni som kund ska känna er trygga samt nöjda med ert val av foliemontör.För att uppnå högsta kvalité har vi valt att enbart arbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering/foliering Xpel. Detta för att ni som kund ska få det bästa och mest hållbara på marknaden.

Vi använder Xpel

Xpel är det märke vi använder oss av och har även tillgång till deras databas DAP (Design Access Program). Med detta program kan vi skära mallar till vilken bil som helst.

Vill du veta mer om oss eller om Xpel så tveka inte att höra av dig eller klicka på länken för mer information om Xpel: xpel.com

Bild