Stäng

Få exklusiva erbjudanden på bilrekond i Göteborg rakt ner i din mobiltelefon. Ange ditt mobilnummer nedan.

* Genom att anmäla ditt telefonnummer ovan godkänner du att vi skickar erbjudanden om bilrekond till dig. Du kan när som helst avsluta våra utskick.

Tack, du är nu anmäld till våra exklusiva erbjudanden!

DITEC lackkonserveringssystem

DITEC lackkonserveringssystem är ett komplett långtidsverkande lackskyddssystem för nya eller nyare bilar. Efter en DITEC behandling behöver varken bilen poleras eller vaxas, samtidigt som den har ett bra skydd mot yttre påverkan. Konserveringen gör så att bilen blir lätt att tvätta och hålla ren. Vanligtvis räcker en enkel tvättbehandling för att återställa bilens lyster.

Lackkonservering inkluderar följande steg

 1. Efter tvätt och avfettning av bilen sker en polering för att få en optimal glans och för att ta bort ytliga repor.
 2. Lacken djuprengörs för att ta bort föroreningar som finns i lackens porer.
 3. Lacken förseglas med en aktivator.
 4. Slutligen läggs härdaren på. Detta ligger kvar över natten för bästa effekt.
 5. Bilen torkas av inför leverans.

Sammanfattning

 • - Ett bättre andrahandsvärde på bilen
 • - Att slippa polera och vaxa bilen
 • - Ett minskat behov av att tvätta bilen
 • - Att smuts har svårare för att få fäste på bilen
 • - En ökad glans och lyster i lacken
 • - Ett ökad skydd mot stenskott och övrig mekanisk påverkan samt ökad tålighet mot rostangrepp och smutsigt nedfall från luften
Garanti i 9 år

DITEC Original

För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med en fin glansnivå i lacken och bra prestanda. Ett mycket bättre alternativ än alla vaxer på marknaden.

Denna behandling är en polymerbaserad (plast) två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterad effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Hårdhet
Glansnivå

Garanti i 3 år

DITEC Ceramic Light

För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med en fin glansnivå i lacken och bra prestanda. Ett mycket bättre alternativ än alla vaxer på marknaden.

Ditec Ceramic Light är en 1-komponents keramisk lackskyddsbehandling som skapar en hållbar och vattenavvisande yta. Det ger inte lika starkt och långvarigt skydd som Ceramic Ultra och Ceramic Plus, men är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden. Detta är ett prisvärt skydd med bra prestanda. Lackskyddsbehandling med 3 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Hårdhet
Glansnivå
Garanti i 9 år

DITEC Ceramic Ultra

För dig som vill ge din bil det allra bästa lackskyddsbehandlingen som ger en otrolig glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet för alla klimat.

Ditec Ceramic Ultra är vår premiumbehandling med två-komponents keramisk hinna. Hinnan består av en base coat som är hård yta som appliceras först för att skydda och ge lacken en exceptionell glans. Andra lagret är en top coat som är en hydrofobisk yta, extremt vatten/smuts avvisande hinna. Kännetecknet för lackskyddsbehandlingen är att den ger en stark vattenavvisande yta och skyddar lacken mot smuts, salt, UV-strålning, oxidation, trafikfilm, insekter och liknande. En lackkonservering med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram. Vår absolut bästa lackskyddsbehandling.

Hårdhet
Glansnivå
Garanti i 6 år

DITEC Ceramic Plus

Om du är ute efter en exceptionell glans och fantastik hållbarhet ger denna behandling verkligen sitt värde för pengarna

Ceramic Plus är en egenutvecklad version baserad på vår premiumbehandling Ceramic Ultra. Lackskyddsbehandlingen är en 1-komponents behandling som ger en exceptionell glans samt att den ger en extremt vattenavvisande hinna. Denna behandling ger ett fantastiskt värde för pengarna. Lackskyddsbehandling med 6 års garanti.

Hårdhet
Glansnivå